Kim Tiger Belt

OMG Jag absolut dör för den här outfitten! Hela paketet är helt underbart. Kim Kardahsian är en av mina favortier när det kommer till streetwear- alltså kläder som hon har på en vanlig dag, och denna outfitten är inget undantag. Jag skulle döda för att äga ett sådant bälte hon har och toppen är hel rätt att ha under våren och sommaren! Kläderna passer utmärkt till hennes kurvor och hon har helt enkelt prickat helrätt med hela klädvalet, då jag i och för sig själv skulle valt något annat att ha på föttena. Kanske några snygga svarta pumps eller en färgpoppande sko till exempel ett par korall-röda klackar. Nu ska jag ut och leta tiger bälte!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>