Beyoncé Criminal Damage

Hur kan man inte älska Beyoncé. Har varit ett stort fan av henne sen en ung ålder, och att följa hennes snygga kläder är väldigt kul. Hon klär sig roligt och annurlunda till en punkt då det inte är “Lady Gaga” eller “Nicki Minaj” galet, men ett annurlunda sätt som passar henne och som vi mänskliga skulle kunna ha på oss också. Tycker denna outfit är så fresh från top till tå. Kepsen är vad som gör denna outfit så cool och den matchar de röda byxorna skitsnyggt. Istället för att ta på sig en enkel vanlig vit tröja har Beyoncé valt att ta på sig en snyggt Chanel tryck!! Jag älskar denna look som man kan ha på sig på en vanlig dag ute på stan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>