SAG Awards 2013

Sag awards var ju nu i veckan och då hade kändisarna sin chans att ännu en gång fånga sina åskådare med vackra klänningar. Men har alla kändisar verkligen blivit stylade av riktiga stylister? Vi fick se några snygga klänningar till helt förskräckliga trasor. För övrigt så tycker jag att det kunde ha varit många flera snygga klänningar. Många av klänningarna var blyga och det var inget som riktigt stog ut och fick mig att säga wow!  Vad tycker ni?

 Denna Valentino klänning som Lea Michele bär var min absoluta favorit! Färgen är helrätt och hur kan man inte älska en sockertopp som hon! Gorgeous!!

Jag tycker om att Nina Dobrev också valde att ha på sig denna vackra rosa färgen. Denna klänning är så simple men ändå vacker och de genomskinliga detaljerna på sidan gör klänningen unik. Hon matchade Elie Saab’s klänning perfekt med fina men inte överdrivna smycken.

Amanda Seyfried var även hon en av de bäst klädda under denna kväll. En fint blå klänning av Zac Posen. Älskar de fina detaljerna längt ner på klänningen, och den klär verkligen Amanda perfekt. Hon skulle kunnat skippa halsbandet!

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om denna Rodarte klänningen som Kerry Washington hade på sig. Det är lite hatkärlek till den då jag tycker att den är cool för den är annorlunda och jag tycker den korsett-liknande överdelen är väldigt snygg, men jag tycker också att övergången till underdelen kunde ha varit gjort på ett annat sätt som kunde gjort klänningen mer modern.

Anne Hathaway tog mitt pris för den fulaste klädda denna kväll. Tycker att klänning är helt otroligt hemsk och det ändå jag gillar med denna bild är hennes smink och hår. Tyget: fördrövligt. Längden på klänningen: hemsk. Det ser ut som dom bara tagit massa tyg och sytt ihop dom lite här och där. Näe, Giambattista Valli har inte riktigt lyckats den här gången.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>