J.Lo Chaotic

Men gud alltså.. Vad är det här för outfit?? Det är så fel för varje plagg hon har på sig är snyggt i sig själv, men hon har satt ihop det så att det ser så himla kaosigt ut! Michael Kors jackan skulle kunna vara skitsnygg om man bara visste hur man kan klä den. Tänk dig ett par tajta svarta byxor, eventuellt i läder, och en svart tröja, med några svarta klackar. Eftersom att jackan tar för sig så mycket tycker jag att resten av klädseln borde vara mer simple för att det ska funka. Annars blir det lixom bara för mycket! De vita sneaker-klackarna från Giuseppe Zanotti är också riktigt balla men snälla Jennifer kör inte allting på samma gång! För övrigt så ser hon otroligt vacker ut i ansiktet! Vadå 40+?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “J.Lo Chaotic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>