Kim in Rick Owens

Det märks att Kims stil har ändrats mycket sen hon skaffat en ny stylist (pojkvän&babydaddy: Kanye West). Jag gillar faktiskt hennes stil mycket bättre nu, även om den var snygg innan också. Hon klär sig mycket trendigare och tuffare nu och I like it! Här är hon hemkommande från Paris tillbaka till L.A och har på sig en pälsjacka av Rick Owens och den gick på 39 875 US Dollar, vilket är ungefär 254 000 Svenska Kronor. Även om det är djurplågeri så tycker jag att denna skapelse är riktigt snygg.

TIll en annan stjärna som bär päls… Lindsay Lohan lyckades inte lika bra när hon bar en jacka av Helmut Lang Carmine. Bara jackan är ju helt okey men varför har hon matchat den med ett par fula påsiga skinnbyxor?? Och hatten då?? Känns som hon bara slängde på sig något random när hon stack iväg utan någon omtanke alls. Kom igen LiLo, det minsta du kan göra av din karriär är väl i alla fall att klä dig hyfsat snyggt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>